Privacybeleid

Privacybeleid

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?

  • De bedrijfsnaam is: BOOKING HOSTELS S.L.
  • CIF/NIF/NIE is: B98157274
  • Haar statutaire zetel is te: C/ RODRIGUEZ DE CEPEDA Nº 35 – 46021 VALENCIA.
  • Phone: +34 963 28 55 15
  • Email: info@feetuphostels.com

2. Welke gegevens hebben we over u en hoe hebben we die verkregen?

De categorieën persoonsgegevens die wij verwerken over klanten en leveranciers zijn::

  • I. Identificatiegegevens
  • II. Post-of elektronische adressen
  • III. Commerciële informatie
  • IV. Economische en transactiegegevens
  • V. Navigatiegegevens
  • VI. Speciaal beschermde gegevens: gezondheid, in het geval van werknemers
  • VII. Beeld / stem
  • VIII. Geolocatiegegevens
  • IX. Biometrische gegevens

Wij hebben alle bovengenoemde gegevens rechtstreeks van u verkregen door de presentatie van een commercieel aanbod, contractvoorstel, enz., of via uw bedrijf door ons de identificatiegegevens en andere informatie te verstrekken die nodig is om het doel van de contractuele relatie tussen de partijen uit te voeren. Het is een verplichting van u of uw bedrijf om ons de bijgewerkte gegevens te verstrekken in geval van wijziging.

3. Met welk doel verwerken wij uw gegevens?

We behandelen de gegevens die door geïnteresseerde personen worden verstrekt om verschillende activiteiten te beheren die zijn afgeleid van specifieke procedures die worden uitgevoerd op het gebied van verkoop, after-sales service, leveranciersbeheer, kwaliteit van diensten, enz. Op deze manier gebruiken we uw gegevens om een van de volgende acties uit te voeren::

  • I. Levering van de gevraagde diensten of levering van het gekochte product.
  • II. Het verzenden van de gevraagde informatie via het contactformulier op onze website of een ander contactmiddel met ons bedrijf
  • III. Bieden zowel potentiële klanten en onze klanten, aanbiedingen van producten en diensten van belang
  • IV. Het administratieve, fiscale en boekhoudkundige beheer van onze klanten en/of leveranciers uit te voeren
  • V. Uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken, marktstudies, enz. om u de meest geschikte aanbiedingen en geoptimaliseerde kwaliteit van de dienstverlening te kunnen bieden, enz.
  • VI. Employee labor management.

4. Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

De persoonlijke gegevens met betrekking tot natuurlijke personen gekoppeld aan potentiële klanten, klanten en leveranciers die we verzamelen via de verschillende contactformulieren en/of het verzamelen van informatie (inclusief de gegevens verzameld via cookies, indien van toepassing) worden bewaard zolang hun informatie niet wordt gevraagd. verwijdering door de belanghebbende. De gegevens die door onze klanten en leveranciers worden verstrekt, worden bewaard zolang de commerciële relatie tussen de partijen wordt gehandhaafd, waarbij in elk geval de minimale wettelijke bewaartermijnen in overeenstemming met de zaak worden gerespecteerd.

De gegevens van werknemers worden bewaard zolang de arbeidsrelatie in stand wordt gehouden en in ieder geval volgens wat de arbeidswetgeving voor dit doel voorschrijft.

In het geval van de beelden verkregen door het videobewakingssysteem, zal de bewaringstermijn van hetzelfde 1 maand zijn, in overeenstemming met de bepalingen van artikel 22.3 van de LOPDGDD, tenzij ze moeten worden bewaard voor levering aan de bevoegde autoriteiten.

In ieder geval bewaren we uw persoonsgegevens gedurende een periode die redelijkerwijs noodzakelijk is, rekening houdend met onze behoeften om te reageren op vragen die zich voordoen of problemen op te lossen, verbeteringen aan te brengen, nieuwe diensten te activeren en te voldoen aan de vereisten die door de toepasselijke wetgeving worden vereist. Dit betekent dat we uw persoonsgegevens gedurende een redelijke periode kunnen bewaren, zelfs nadat u bent gestopt met het gebruik van onze producten of nadat u bent gestopt met het gebruik van deze website. Na deze periode worden uw persoonsgegevens uit al onze systemen verwijderd.

5. Wat is de wettelijke basis voor de verwerking van uw gegevens?

Afhankelijk van het type gegevensverwerking is de legitimatiebasis als volgt:

BEHANDELINGLEGITIMATIE BASIS
Boekhoudbeheer: factureringsbeheer met klanten en / of leveranciersOnderhoud, ontwikkeling en controle van de contractuele relatie tussen de partijen
Belastingbeheer: toepassing van inhoudingen, bonussen, enz.Onderhoud, ontwikkeling en controle van de contractuele relatie tussen de partijen; naleving van wettelijke verplichtingen
Administratief beheer: logistiek beheer, magazijn, klantenleveringen, ontvangst van goederen, enz.Onderhoud, ontwikkeling en controle van de contractuele relatie tussen de partijen
Marketing: Commerciële acties over onze producten of diensten gericht op onze klanten of die mensen die in het verleden informatie hebben gevraagd over onze producten en diensten, inclusief het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken voor onze klanten.Met vrije en ondubbelzinnige toestemming van de geïnteresseerde partij (potentiële klanten), verklaren we dat de intrekking van deze toestemming in geen geval de uitvoering van het contract tussen de partijen kan bepalen; het legitieme belang van het bedrijf in de promotie en commercialisering van producten of diensten die vergelijkbaar zijn met die verkregen of aangevraagd door geïnteresseerde personen in het verleden.
Als u een werknemer bent, voor arbeidsbeheer: administratief, boekhoudkundig en fiscaal beheer van werknemers. Beheer van de registratie van de werkdag: begin – en eindtijd van de dag, evenals overuren.Uitvoering van een arbeidsovereenkomst. Wettelijke naleving
Videobewaking: Arbeidscontrole.Uitvoering van een contract. Artikel 89 LOPDGDD en 20.3 werknemersstatuut.
Afbeeldingen / stem van werknemers: publicatie van afbeelding/stem op de bedrijfswebsite, bedrijfsboeken en RRSS om het personeel bekend te maken.Uitdrukkelijke toestemming van de belanghebbende.
Geolocatie: arbeids-en ruimtelijke controle van bedrijfsvoertuigen en mobiele telefoons.Uitvoering van de arbeidsovereenkomst. Artikel 20.3 van het werknemersstatuut en artikel 90 van de LOPDGDD. Het legitieme belang van de verantwoordelijke persoon.

In het geval dat u uw persoonlijke gegevens niet verstrekt, zult u niet in staat zijn om uw contract uit te voeren en te voldoen aan wettelijke verplichtingen of die zijn afgeleid van overheidsinstanties.

6. Aan welke ontvangers worden uw gegevens meegedeeld?

We zullen uw persoonlijke gegevens niet overdragen aan een derde partij die van plan is ze te gebruiken in haar direct marketingacties, behalve in het geval dat u ons uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven om dit te doen.

Wij informeren u dat wij uw persoonsgegevens kunnen verstrekken aan overheidsinstanties en bevoegde autoriteiten in die gevallen waarin wij wettelijk verplicht zijn of in gevallen waarin wij te goeder trouw van mening zijn dat een dergelijke actie redelijkerwijs noodzakelijk is om te voldoen aan een gerechtelijke procedure. om elke claim of wettelijke eis te beantwoorden of om de rechten van het bedrijf of zijn klanten en het grote publiek te beschermen.

Wij informeren u dat uw gegevens niet zullen worden overgedragen of gecommuniceerd aan derden, het bedrijf is als enige verantwoordelijk voor de behandeling en bewaring ervan.

Ja, we zullen uw persoonlijke gegevens aan derden verstrekken (bijv. internet service providers die ons helpen onze website te beheren of de gecontracteerde diensten uit te voeren, computerondersteuning en onderhoudsbedrijven, logistieke bedrijven, agentschappen en belasting-en boekhoudadvies, enz.). In elk geval moeten deze derden te allen tijde dezelfde beveiligingsniveaus handhaven als wij met betrekking tot uw persoonlijke gegevens en, indien nodig, zijn ze gebonden aan wettelijke verplichtingen om uw persoonlijke gegevens privé en veilig te houden. , en ook om alleen de informatie te gebruiken volgens specifieke instructies van het bedrijf.

7. Doorgifte van gegevens naar derde landen?

Gegevensoverdracht naar derde landen is niet gepland.

8. Wat zijn uw rechten als belanghebbende?

Iedereen heeft het recht om bevestiging te krijgen over het al dan niet verwerken van persoonsgegevens die op hem betrekking hebben.

In het bijzonder kunnen geïnteresseerde personen het recht op toegang tot hun persoonlijke gegevens aanvragen en deze in een gemeenschappelijk formaat en mechanisch lezen ontvangen als de verwerking met elektronische middelen wordt uitgevoerd (recht op overdraagbaarheid).

Evenzo kunnen geïnteresseerden het recht vragen om onjuiste gegevens te corrigeren of, in voorkomend geval, om deze te verwijderen wanneer de gegevens onder andere niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

Bovendien kunnen de belanghebbenden in bepaalde omstandigheden verzoeken om beperking van de verwerking van hun gegevens, of in bepaalde omstandigheden en om redenen die verband houden met hun specifieke situatie, kunnen de belanghebbenden hun recht uitoefenen om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens. We zullen stoppen met het verwerken van de gegevens, behalve om dwingende legitieme redenen, de uitoefening of verdediging van mogelijke claims, of in de uitzonderingen die zijn vastgelegd in de toepasselijke regelgeving.

Evenzo informeren wij u dat u het recht hebt om uw verleende toestemming op elk moment in te trekken, zonder de rechtmatigheid van de behandeling op basis van de toestemming voorafgaand aan de intrekking ervan te beïnvloeden.

Evenzo wordt de gebruiker geïnformeerd dat hij op elk moment de bovengenoemde rechten kan uitoefenen door ons te schrijven met behulp van de contactgegevens die in punt 1 staan en een kopie van zijn identiteitsbewijs bij te voegen.

U hebt ook het recht om een claim in te dienen bij het Spaanse bureau voor gegevensbescherming, vooral wanneer u geen voldoening hebt verkregen bij de uitoefening van uw rechten.

http://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-ides-idphp.php

Aan de andere kant, in overeenstemming met de bepalingen van Wet 34/2002, van 11 juli, betreffende diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel, verbinden wij ons ertoe geen commerciële informatie te verzenden als u ons dit hebt meegedeeld.

Informatieve clausule voor de E-MAIL (als we een website hebben)

Dit bericht en de bijlagen zijn uitsluitend gericht aan de ontvanger en kunnen vertrouwelijke informatie bevatten die onder het beroepsgeheim valt. De reproductie of distributie ervan is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van BOOKING HOSTELS S. L. Als u niet de uiteindelijke ontvanger bent, verwijder deze dan en informeer ons op deze manier.

Evenzo informeren wij u dat wij de gegevens die u ons hebt verstrekt verwerken om administratief, boekhoudkundig en fiscaal beheer uit te voeren, evenals om u commerciële communicatie over onze producten en/of diensten te sturen. Legitimatie: toestemming van de belanghebbende en/of uitvoering van een contract en / of gerechtvaardigd belang van de verantwoordelijke. Er worden geen gegevens doorgegeven aan derden. U hebt het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van de gegevens, evenals andere rechten, vermeld in de aanvullende informatie, die u kunt raadplegen in: de juridische kennisgeving van onze website: https://feetuphostels.com/

Als u onze informatie niet wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar het volgende adres: info@feetuphostels.com

Direct booking

Without intermediaries

Breakfast and lunch

Excursions

Family rooms

Shared rooms

Direct boeken

Zonder tussenpersonen

Ontbijt en lunch

Excursie

Familiekamer

Gedeelde kamers